OPEN OP AFSPRAAK

Denkspelletjes

Hier vind je mijn assortiment denkspelletjes.

Bij elk spel staat de moeilijkheidsgraad aangegeven. Ik benoem ook de handelingen van het spel. Zo kan je beter inschatten of dit spel iets voor jouw hond is of niet. Zorg ervoor dat je zeker niet te moeilijk begint of te snel overschakelt naar een volgend level. Een hond heeft eerst succeservaringen nodig. Daarnaast blijft een makkelijk spel ook nog steeds leuk. En dat is toch het belangrijkste, dat jullie er samen plezier mee hebben.

 

Ook kan je bij elk spel de beschikbaarheid bekijken. Zo kan je snel zien of het spel nog beschikbaar is of tot wanneer het uitgeleend is.

 

Wanneer je een spel uitleent, krijg je ook steeds een stappenplan mee. Op die manier kan je het spel stap voor stap opbouwen met je hond. Aarzel zeker niet om me te contacteren als je vragen hebt bij het stappenplan of als er iets niet lukt.

 

! OPGELET: Spelen doe je samen met je hond. LAAT JE HOND NIET ALLEEN MET DE MATERIALEN. Help je hond indien nodig met het oplossen van het spel.

 


Voordelen van denkspelletjes voor honden:

  • Het stimuleert de zintuigen.
  • Het versterkt de band tussen jou en je hond, doordat je hier samen mee bezig bent.
  • Het is goed voor jong en oud. Zo helpt het oudere honden om fit te blijven, stimuleert het jonge honden om te ontdekken en helpt het puberhonden om te leren focussen.
  • Het zorgt ook voor inspanning bij honden die hun energie fysiek niet kwijt kunnen (bijvoorbeeld tijdens een revalidatie)

Aanbod denkspelletjes 

Maak jouw eigen website met JouwWeb