OPEN OP AFSPRAAK

Algemene uitleg denkspelletjes

 

Bij elk spel staat de moeilijkheidsgraad aangegeven. Ik benoem ook de handelingen van het spel. Zo kan je beter inschatten of dit spel iets voor jouw hond is of niet. Zorg ervoor dat je zeker niet te moeilijk begint of te snel overschakelt naar een volgend level. Een hond heeft eerst succeservaringen nodig. Daarnaast blijft een makkelijk spel ook nog steeds leuk. En dat is toch het belangrijkste, dat jullie er samen plezier mee hebben.

 

Wanneer je een spel uitleent, krijg je ook steeds een stappenplan mee. Op die manier kan je het spel stap voor stap opbouwen met je hond. Aarzel zeker niet om me te contacteren als je vragen hebt bij het stappenplan of als er iets niet lukt. Geef je hond ook voldoende tijd om het spel te ontdekken en een nieuwe handeling onder de knie te krijgen. 

 

Ook kan je bij elk spel de beschikbaarheid bekijken. Zo kan je snel zien of het spel nog beschikbaar is of tot wanneer het uitgeleend is.

 

! OPGELET: Spelen doe je samen met je hond. LAAT JE HOND NIET ALLEEN MET DE MATERIALEN. Help je hond indien nodig met het oplossen van het spel.