OPEN OP AFSPRAAK

Voedselverrijking

 

Maak van etenstijd een echt feestje of een leuke uitdaging met deze materialen voor voedselverrijking. Misschien werkt je hond graag voor zijn voedsel? Of misschien is hij een echte schrokker tijdens het eten? Dan zijn deze materialen zeker iets voor jullie!

Bij elk materiaal kan je de beschikbaarheid bekijken. Zo kan je snel zien of het spel nog beschikbaar is of tot wanneer het uitgeleend is.

! OPGELET: Spelen doe je samen met je hond. LAAT JE HOND NIET ALLEEN MET DE MATERIALEN!


Slowfeeder ananas

 

Prijs voor 1 week: €2
Prijs per extra week: €1
Waarborg: €15

 

Maak etenstijd leuk én gezond voor je overenthousiaste schrokker met de Happy Bowl slowfeeder in de vorm van een ananas! Niet enkel voor schrokkers kan een slowfeeder handig zijn, bij elke hond kan het materiaal ook ingezet worden als spelvorm/voedselverrijking.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid:


Lickimat

 

Prijs voor 1 week: €2
Prijs per extra week: €1
Waarborg: €10

 

Afmetingen: 20 cm

Deze voermat van LickiMat is een echte uitdaging voor je hond. Smeer zijn favoriete snack op de mat, door het doolhof patroon gaat het voer in alle hoekjes zitten waardoor het een uitdaging echte uitdaging wordt voor jouw huisdier om het op te likken.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid:


Voedseldispenser - Treat Spinner

 

Prijs voor 1 week: €2
Prijs per extra week: €1
Waarborg: €15

 

Afmetingen: 15x10 cm

Geef je hond een leuke bezigheid met deze voedseldispenser. De hond moet de tol laten ronddraaien, zodat de snoepjes uit het voorziene gaatje onderaan kunnen vallen. Dit materiaal kan ook ingezet worden als slowfeeder tegen het schrokken.

Op zoek naar een grotere versie? Probeer dan eens de Nina Ottosson Wobble Bowl. Deze is te vinden bij de level 1 denkspellen.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid: